top of page
Jef en Michelle 

Onze huwelijksceremonie was een heel belangrijk onderdeel voor ons, maar wij wisten totaal niet hoe we hieraan moesten beginnen. Toen leerden we Ineke kennen. Als een redder in nood heeft zij ons geholpen om onze ceremonie onvergetelijk te maken. Ineke is een hele lieve, sympathieke, open dame waarbij wij ons meteen comfortabel voelden. Zij heeft voor ons een heel groot deel van de stress weggenomen. De ceremonie was echt precies zoals we het wilden, met een lach en een traan. 
Dikke merci Ineke om alles in goede banen te leiden.

6792d6a9-caa3-4ac2-ba9f-12f7d742d0e7.JPG
Tine_en_Tycho4.jpg
Tine en Tycho

Het was voor ons van in het begin duidelijk dat we van ons huwelijk graag een persoonlijk, intiem moment wilden maken met onze dichtste vrienden en familie. Onze zoektocht naar iemand die deze droom met ons kon verwezenlijken ging van start en al gauw botsten we op Ineke. Na een eerste digitale kennismaking was het voor ons eigenlijk al duidelijk dat we met haar in zee wilden gaan. Ze gaf ons direct een gerust gevoel en maakte duidelijk dat ze er samen met ons een onvergetelijk moment van zou maken. 

 

Een tweede keer kwamen we samen op ons terras. We hadden een heerlijk ongedwongen gesprek met Ineke. Opnieuw werd bevestigd dat we de juiste keuze maakten met 'Spreken is Goud'. 

 

De sprekers die we selecteerden waren gecharmeerd door de lieve mails die ze mochten ontvangen van Ineke en voelden zich gesteund in het schrijven van hun persoonlijke getuigenissen. 

 

De ceremonie was echt een droom voor ons. Ineke slaagde er in om het evenwicht tussen een lach en een traan te behouden. Ze maakte er een prachtig geheel van en bleef toch steeds bescheiden op de achtergrond. Het persoonlijke aandenken waar ze voor zorgde achteraf was voor ons de kers op de taart. We zouden het zo opnieuw doen! 

Lindsay en Michel

Ik was op zoek naar een vrouwelijke ceremoniespreekster.
Een gemeenschappelijke kennis raadde mij Ineke aan. Ik keek op haar website en toen ik haar stem hoorde, voelde ik al een warme dame die met zachtheid haar stem liefdevol in de wereld zet. Ik wou meer weten van deze dame. Na een eerste videogesprek, spraken we al snel af en volgde een zeer persoonlijk gesprek. Ik wist al snel: 'Ja, dit wordt een mooie ceremonie!' Ik had alle vertrouwen in haar en samen kwamen we tot een prachtige, verbindende ceremonie om, niet alleen onze dag van de liefde te vieren, maar ook die van alle genodigden op ons feest. Dankjewel Ineke!

Ineke 2_edited.jpg
Image by Janosch Diggelmann
Familie Cornelis-Claes

Overlijdens zijn des levens, afscheid nemen van een geliefde is echter een pak minder vanzelfsprekend in deze vreemde tijden...We willen Ineke dan ook stellig bedanken voor haar fantastische ondersteuning als ceremoniemeester van de uitvaartplechtigheid van onze geliefde Oma.

Met veel empathie en flexibiliteit begeleidde ze ons bij het opzetten van een draaiboek. Immer adviserend en suggererend, nooit dwingend. Een combinatie van gedicht & muziek, onze persoonlijke accenten, en met haar bindteksten samengevoegd tot één mooi geheel.

Kortom een prachtig eerbetoon voor Oma’s laatste reis en begroeting. Ze zou ontzettend fier zijn, eeuwig dankbaar Ineke!

John

Bij het overlijden van mijn broer vroegen we aan Ineke om ons te helpen met de uitvaartceremonie. Ineke is kort gezegd fantastisch. In alle rust neemt ze de druk van je schouders weg in die o zo droeve maar toch drukke periode. Ze begeleidde ons zonder pathos, zonder vooropgestelde ideeën. Ze luisterde en voegde er eigen suggesties van tekst, muziek en volgorde aan toe.  Teksten en gedichten waar de familie zich niet toe in staat voelde las zij voor. Dankzij Ineke werd het een warme ingetogen uitvaart.

We blijven haar altijd dankbaar.

Wildlife
Hanne en Mathieu

Toen mijn man mij ten huwelijk vroeg, waren we door het dolle heen. Al snel besloten we om een persoonlijke ceremonie te houden. Ineke was op dat moment een dichte collega van mij en had al eens een ceremonie ‘gehosted’. 

Ineke nam alle tijd om onze verwachtingen te leren kennen. Het was ongelofelijk hoe ze met onze input dé perfecte zinnen kon zeggen waarin wij ons helemaal konden vinden. Een topvoorbeeld was dat we de overleden papa van mijn man even aan bod wilden laten komen, maar op een mooie en niet triestige manier. Ze heeft dit prachtig kunnen verwoorden en voor ons was dit gewoon perfect. 

We kunnen Ineke niet genoeg bedanken voor de prachtige woorden die ze ons schonk op dat belangrijk moment. 

Tijdens onze trouwreceptie kregen we niet enkel felicitaties voor ons huwelijk, maar ook voor de prachtige ceremonie en dit is volledig door haar!

Stef en Dorien

Onze huwelijksceremonie zag ik als het belangrijkste onderdeel van onze huwelijksdag. Het moest vooral intiem, persoonlijk maar ook niet te stijf zijn.
Ineke maakte van deze ceremonie een prachtig en onvergetelijk moment. Met een lach en een traan maar tegelijkertijd ook heel professioneel.
Ze begeleidde ons van bij de opbouw van de ceremonie tot het naar buiten wandelen van de kapel die wij als locatie gekozen hadden.
Met haar fijngevoeligheid zag ze geen detail over het hoofd en gaf ze ons een enorm gevoel van rust. Puur genieten!
Waarvoor enorme dank Ineke!

Lore en Laurentz 

Wij hebben Ineke ervaren als een lieve en oprechte dame die niets liever wil dan iedereen de perfecte dag te bezorgen. We voelden ons meteen op ons gemak, haar aanpak was persoonlijk en professioneel tegelijk. Ze nam steeds de tijd om alle aspecten van de ceremonie grondig met ons te bespreken, gaf advies en ze hield steeds rekening met onze wensen. Tegelijk gaf ze ook een tikkeltje haar eigenheid aan onze ceremonie, een perfecte harmonie. Het is duidelijk dat Ineke haar ziel legt in het werk dat ze doet: iedereen een speciale en onvergetelijke dag bezorgen.

familie Vallaey

Onze familie Vallaey komt elk jaar samen sedert jaren om de overleden familieleden te gedenken. Jaren ging een priester de misviering voor. Jaar na jaar werd het steeds moeilijker om een priester te vinden die de mis wou opdragen. Toen heb ik de taak opgenomen. Na een aantal jaren was ik ook inspiratieloos voor een bezinningsmoment.

Even gegoogeld en terecht gekomen bij Ineke. Een zeer innemende dame.

Zij heeft voor ons een mooi bezinningsmoment gemaakt, met prachtige muziek en teksten die beklijven. De familie was vol lof nadien.

Dank je wel om samen dit mooi moment te beleven met onze familie.

Rock Balancing
bottom of page