top of page
DSC07638-2.jpg
Ulrike en Bram

Toen mijn man en ik op het internet aan het zoeken waren naar een ceremoniespreekster kwamen we terecht op de website van Ineke. Door haar warme stem en de rust die ze uitstraalde op haar filmpje waren we onmiddellijk geïntrigeerd. We besloten, na een eerste kennismakingsgesprek online, met haar in zee te gaan.

 

We hadden een immense klik met haar en hadden het gevoel dat ze ons door en door kende. Ze wist precies wat wij nodig hadden in een ceremonie.

 

Het was een prachtige, warme & emotionele ceremonie die Ineke heel mooi begeleidde zonder de show te stelen.

 

Nog steeds denken we met veel intens gelukkige gevoelens terug aan onze ceremonie en onze mooie band met Ineke.

 

Kris & Sharon
Timo en Tomas

Na lang zoeken naar iemand die bij ons idee voor een ceremonie zou passen kwamen we uit bij Spreken is Goud.

We voelden ons op ons gemak bij jou en hadden direct een goede klik hoe we verder wilden gaan ook al hadden we elkaar nog niet in het echt gezien.

Ook de persoonlijke ideeën die je ons voorstelde pasten zeer goed bij wat we voor ogen hadden.

Je stelde ons gerust en beloofde een schitterende dag en deze is dan ook op 23 september 2023 volledig uitgekomen voor ons. We hebben er superhard van genoten samen met jou en met al onze familie en vrienden is ons droomscenario verwezenlijkt.

Hierin stond ons gezin centraal wat wijzelf enorm belangrijk vonden en wat gedurende de ganse ceremonie goed voelbaar naar buiten werd gebracht.

We hebben zoveel mooie woorden en reacties gehad over de ceremonie en we willen je hiervoor nog eens uit de grond van ons hart bedanken.

Blijf dit zeker doen, ook voor anderen, want voor ons was je echt TOP!

0W6A5634.jpg
IMG_1388_edited.png
Heidi en Arno

We wilden een intieme, persoonlijke ceremonie met een vleugje humor en zonder al te veel meligheid, waarbij vooral familie en vrienden aan het woord kwamen. Aangezien veel van onze gasten geen Nederlands spreken, was het voor ons ook belangrijk om de ceremonie voor iedereen aangenaam te maken.

 

We hebben met verschillende ceremoniesprekers gesproken om dit in goede banen te leiden, en met Ineke was het "love at first sight". Ze luisterde naar ons verhaal en wensen en kwam met een voorstel dat onze perfecte ceremonie beschreef. Ineke coördineerde vlekkeloos de sprekers en muzikant om de ceremonie tot een samenhangend geheel te maken. Op ons verzoek maakte ze voor elke gast een boekje met alle teksten in het Engels en Nederlands, zodat de gasten elke toespraak konden volgen. En ze sloot de ceremonie af met een prachtig jawoord en conclusie, waar veel van onze gasten achteraf nog naar verwezen.

 

Ineke, bedankt om dit belangrijke deel van onze dag zo perfect te maken!

Cindy en Joyce

Spreken is goud en als dat dan ook nog gebeurt door iemand met een gouden hart, dan schieten wij woorden te kort om onze dankbaarheid te uiten.

Vanaf onze eerste kennismaking hadden wij direct een klik met Ineke. Ze kwam zelfverzekerd over en gaf ons het gevoel dat ze onze dag nog mooier kon maken. De voorbereidingen verliepen zeer vlot. Ineke luisterde aandachtig naar onze wensen en onze verhalen.

 

Tijdens de ceremonie kwamen onze anekdotes naar boven en onze sprekers werden prachtig voorgesteld. We zullen nooit vergeten toen ze mijn (schoon)zus aankondigde als spreekster…  dat was zo mooi verwoord! Ineke heeft een toverstafje om de juiste woorden op het juiste moment te zeggen.  Ze is een echte woordkunstenaar.

Over alles was er nagedacht, het verliep gewoon perfect.

 

Wij zijn zo blij en dankbaar voor de ongelofelijke symfonie waarvoor Ineke, de sprekers en de muzikanten zorgden. Alleen maar ‘Moments to remember’

293.jpg
Ellen&Glenn_wedding-535.jpg
Ellen en Glenn

De ceremonie begeleid door Ineke was één van de hoogtepunten van onze trouwdag, waar de persoonlijke teksten van vrienden en familie, de mooie live muziek en het klassieke “yes, I do” zorgden voor een mooie balans tussen emotie en gelach. Ineke was zeer flexibel tijdens de voorbereiding en samen hebben we vlot een mooie ceremonie in elkaar gestoken, waarbij Ineke ervoor zorgde dat alle details geregeld werden. Dit zorgde ervoor dat we tijdens de dag zelf ons konden focussen op het genieten van het moment en enkel moesten ’stressen’ voor onze eigen geloften. Dankje Ineke!

Margot en Desiree 

Het samenspel tussen jouw woorden, de muzikanten en de getuigenissen van vrienden en familie hebben een prachtig moment gemaakt van ons Ja-woord.

 

Je hebt tijdens het gesprek bij ons thuis exact aangevoeld hoe wij als koppel zijn en dat weerspiegelde zich geweldig in jouw woorden.

 

De talloze complimenten die we kregen over onze ceremonie zijn dan ook absoluut voor jou!

 

We kunnen dan ook stellen dat we enorm tevreden waren van jouw begeleiding door onze ceremonie. Een onvergetelijk cadeau!

received_186433954107292.jpeg
Eva en Yoren 6.jpg
Eva en Yoren

Last minute zei onze ceremoniespreker af. Ineke sprong na ons oproepje in de bres. Hiervan hebben we geen seconde spijt gehad! De ceremonie was helemaal zoals wij dit voor ogen hadden. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. We hebben genoten!

Jef en Michelle 

Onze huwelijksceremonie was een heel belangrijk onderdeel voor ons, maar wij wisten totaal niet hoe we hieraan moesten beginnen. Toen leerden we Ineke kennen. Als een redder in nood heeft zij ons geholpen om onze ceremonie onvergetelijk te maken. Ineke is een hele lieve, sympathieke, open dame waarbij wij ons meteen comfortabel voelden. Zij heeft voor ons een heel groot deel van de stress weggenomen. De ceremonie was echt precies zoals we het wilden, met een lach en een traan. 
Dikke merci Ineke om alles in goede banen te leiden.

6792d6a9-caa3-4ac2-ba9f-12f7d742d0e7.JPG
Tine_en_Tycho4.jpg
Tine en Tycho

Het was voor ons van in het begin duidelijk dat we van ons huwelijk graag een persoonlijk, intiem moment wilden maken met onze dichtste vrienden en familie. Onze zoektocht naar iemand die deze droom met ons kon verwezenlijken ging van start en al gauw botsten we op Ineke. Na een eerste digitale kennismaking was het voor ons eigenlijk al duidelijk dat we met haar in zee wilden gaan. Ze gaf ons direct een gerust gevoel en maakte duidelijk dat ze er samen met ons een onvergetelijk moment van zou maken. 

 

Een tweede keer kwamen we samen op ons terras. We hadden een heerlijk ongedwongen gesprek met Ineke. Opnieuw werd bevestigd dat we de juiste keuze maakten met 'Spreken is Goud'. 

 

De sprekers die we selecteerden waren gecharmeerd door de lieve mails die ze mochten ontvangen van Ineke en voelden zich gesteund in het schrijven van hun persoonlijke getuigenissen. 

 

De ceremonie was echt een droom voor ons. Ineke slaagde er in om het evenwicht tussen een lach en een traan te behouden. Ze maakte er een prachtig geheel van en bleef toch steeds bescheiden op de achtergrond. Het persoonlijke aandenken waar ze voor zorgde achteraf was voor ons de kers op de taart. We zouden het zo opnieuw doen! 

Lindsay en Michel

Ik was op zoek naar een vrouwelijke ceremoniespreekster.
Een gemeenschappelijke kennis raadde mij Ineke aan. Ik keek op haar website en toen ik haar stem hoorde, voelde ik al een warme dame die met zachtheid haar stem liefdevol in de wereld zet. Ik wou meer weten van deze dame. Na een eerste videogesprek, spraken we al snel af en volgde een zeer persoonlijk gesprek. Ik wist al snel: 'Ja, dit wordt een mooie ceremonie!' Ik had alle vertrouwen in haar en samen kwamen we tot een prachtige, verbindende ceremonie om, niet alleen onze dag van de liefde te vieren, maar ook die van alle genodigden op ons feest. Dankjewel Ineke!

Ineke 2_edited.jpg
Hanne en Mathieu

Toen mijn man mij ten huwelijk vroeg, waren we door het dolle heen. Al snel besloten we om een persoonlijke ceremonie te houden. Ineke was op dat moment een dichte collega van mij en had al eens een ceremonie ‘gehosted’. 

Ineke nam alle tijd om onze verwachtingen te leren kennen. Het was ongelofelijk hoe ze met onze input dé perfecte zinnen kon zeggen waarin wij ons helemaal konden vinden. Een topvoorbeeld was dat we de overleden papa van mijn man even aan bod wilden laten komen, maar op een mooie en niet triestige manier. Ze heeft dit prachtig kunnen verwoorden en voor ons was dit gewoon perfect. 

We kunnen Ineke niet genoeg bedanken voor de prachtige woorden die ze ons schonk op dat belangrijk moment. 

Tijdens onze trouwreceptie kregen we niet enkel felicitaties voor ons huwelijk, maar ook voor de prachtige ceremonie en dit is volledig door haar!

Stef en Dorien

Onze huwelijksceremonie zag ik als het belangrijkste onderdeel van onze huwelijksdag. Het moest vooral intiem, persoonlijk maar ook niet te stijf zijn.
Ineke maakte van deze ceremonie een prachtig en onvergetelijk moment. Met een lach en een traan maar tegelijkertijd ook heel professioneel.
Ze begeleidde ons van bij de opbouw van de ceremonie tot het naar buiten wandelen van de kapel die wij als locatie gekozen hadden.
Met haar fijngevoeligheid zag ze geen detail over het hoofd en gaf ze ons een enorm gevoel van rust. Puur genieten!
Waarvoor enorme dank Ineke!

Lore en Laurentz 

Wij hebben Ineke ervaren als een lieve en oprechte dame die niets liever wil dan iedereen de perfecte dag te bezorgen. We voelden ons meteen op ons gemak, haar aanpak was persoonlijk en professioneel tegelijk. Ze nam steeds de tijd om alle aspecten van de ceremonie grondig met ons te bespreken, gaf advies en ze hield steeds rekening met onze wensen. Tegelijk gaf ze ook een tikkeltje haar eigenheid aan onze ceremonie, een perfecte harmonie. Het is duidelijk dat Ineke haar ziel legt in het werk dat ze doet: iedereen een speciale en onvergetelijke dag bezorgen.

bottom of page