top of page

Wie ben ik?

In de echt verbinden met elkaar,

is een eindeloos teder gebaar,

man-vrouw,

man-man,

vrouw-vrouw, 

telkens weer zeggen:

ik hou voor altijd van jou

Huwelijk

Het moment waarop je volmondig ‘ja’ zegt op de vraag: ‘ wil je met mij trouwen?’
Tranen van geluk, een mooie verlovingsring als symbool … en het startschot om van jullie trouwdag de mooiste dag te maken.

In je dromen heb je deze dag al duizend keer beleefd. De regie hebben jullie helemaal in handen, alles ademt ‘jullie samen’ uit.

Het hoogtepunt wordt een unieke en intieme ceremonie in verbondenheid met familie en vrienden die getuige mogen zijn van jullie beloftes naar mekaar. 


Hierbij kan ik het verschil maken en ervoor zorgen dat jullie met een gerust en zorgeloos gevoel naar dit moment kunnen toeleven. Zonder dat ik daarbij zelf op de voorgrond kom te staan.

Ik luister naar al jullie wensen, zorg ervoor dat de ceremonie zich tot één mooi uniek verhaal vormt. Een moment om nooit te vergeten...

Praktisch
_DSC6727.jpg

Wat mag je van mij verwachten?

 

In een eerste persoonlijke ontmoeting stel ik vooral veel vragen en neem ik de tijd om echt te luisteren naar jullie verhaal. Wat zijn jullie wensen? Wie willen jullie graag aan het woord laten? Hoe verbinden we deze mooie getuigenissen tot één geheel? Hoelang mag de dienst duren? Welk muziekstuk mag niet ontbreken?...

Zo vormt zich het beeld van de ceremonie die jullie voor ogen hebben, dat éne onvergetelijke moment samen met de mensen die jullie nauw aan het hart liggen. Hiervoor neem ik graag mijn tijd.

Daarna ga ik aan de slag om het scenario uit te werken. Ik verzamel de teksten, zorg dat er geen overlappingen zijn, verbind het tot een mooi geheel, lees, herlees, schrijf en schrap tot het ‘goed’ voelt. Pas wanneer het ook voor jullie goed voelt zijn we klaar voor de ceremonie. Wat er precies gezegd zal worden blijft uiteraard nog een verrassing.

In de eerste plaats ben ik het vertrouwde gezicht dat ervoor zorgt dat de ceremonie helemaal verloopt zoals jullie het verwachten. Ik ben er als spreker, of als facilitator die de verschillende mensen introduceert.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en de prijszetting? Neem dan contact met mij op.

HOW_QUALITY_LABEL_2024.png
House of Weddings

Spreken is goud is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België. Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

bottom of page