top of page
Bert

Ik wou je bedanken voor de mooie afscheidsviering van mijn papa gisteren. Waar wij soms de woorden niet vonden, vertolkte jij ons gevoel, je schiep orde in de chaos van alle info en je hebt het allemaal met veel warmte gebracht, precies alsof je papa gekend hebt.

We zijn jou en ook huis Arijs hier zeer dankbaar voor. Zoals je zelf zei, je hebt inderdaad je roeping gevonden.

Patrick

Wij hebben heden op een empathische manier en in een intieme warme sfeer afscheid mogen nemen van mijn ma, memé. Wij zullen dit warme gevoel van het moment, werkelijk nimmer vergeten !

Het is zoals je eerder aangaf tijdens ons voorbereidend gesprek, inderdaad een mooie en gedenkwaardige afscheidsviering geworden !

Ineke, we zijn je dan ook zeer erkentelijk voor je ondersteuningen en je gewaardeerde persoonlijke inbreng bij het gestalte geven van dit moment !

Onze ma, memé, zou eens te meer, heel fier en dankbaar geweest zijn, voor de manier waarop we haar vandaag hebben mogen bedanken en eren.

Aangestoken Kaarsen
Rock Balancing
familie Vallaey

Onze familie Vallaey komt elk jaar samen sedert jaren om de overleden familieleden te gedenken. Jaren ging een priester de misviering voor. Jaar na jaar werd het steeds moeilijker om een priester te vinden die de mis wou opdragen. Toen heb ik de taak opgenomen. Na een aantal jaren was ik ook inspiratieloos voor een bezinningsmoment.

Even gegoogeld en terecht gekomen bij Ineke. Een zeer innemende dame.

Zij heeft voor ons een mooi bezinningsmoment gemaakt, met prachtige muziek en teksten die beklijven. De familie was vol lof nadien.

Dank je wel om samen dit mooi moment te beleven met onze familie.

John

Bij het overlijden van mijn broer vroegen we aan Ineke om ons te helpen met de uitvaartceremonie. Ineke is kort gezegd fantastisch. In alle rust neemt ze de druk van je schouders weg in die o zo droeve maar toch drukke periode. Ze begeleidde ons zonder pathos, zonder vooropgestelde ideeën. Ze luisterde en voegde er eigen suggesties van tekst, muziek en volgorde aan toe.  Teksten en gedichten waar de familie zich niet toe in staat voelde las zij voor. Dankzij Ineke werd het een warme ingetogen uitvaart.

We blijven haar altijd dankbaar.

Wildlife
Image by Janosch Diggelmann
Familie Cornelis-Claes

Overlijdens zijn des levens, afscheid nemen van een geliefde is echter een pak minder vanzelfsprekend in deze vreemde tijden...We willen Ineke dan ook stellig bedanken voor haar fantastische ondersteuning als ceremoniemeester van de uitvaartplechtigheid van onze geliefde Oma.

Met veel empathie en flexibiliteit begeleidde ze ons bij het opzetten van een draaiboek. Immer adviserend en suggererend, nooit dwingend. Een combinatie van gedicht & muziek, onze persoonlijke accenten, en met haar bindteksten samengevoegd tot één mooi geheel.

Kortom een prachtig eerbetoon voor Oma’s laatste reis en begroeting. Ze zou ontzettend fier zijn, eeuwig dankbaar Ineke!

bottom of page